VAD SÄGER DE SOM VET?

Om de är några som vet hur det är att rida i NOOH NOOHs så är det dessa, Sveriges absolut främsta hoppryttare.

MATILDA PETTERSSON

Mina NOOH NOOHs är sköna, vattentäta och himla lätta att göra rena! Dessutom kan jag hämta hästar i leriga hagar i mina ridstövlar, helt utan dåligt samvete.

IRMA KARLSSON

Skön som en sneakers, snygg som en tävlingsstövel och med lagom stöd för att optimera din ridning. Alla bör testa ett par NOOH NOOH.

EVELIN LAVÉN

NOOH NOOH-stövlarna är de bästa stövlarna jag någonsin haft. De har bra kvalité och en otrolig passform.
Ett bevis på det är att jag på morgonen sätter på mig dem, 10 hästar rids och när jag är färdig på kvällen känns det fortfarande lika bra. De är lätta att sätta på, otroligt sköna att ha på sig, snygga detaljer och sporrarna sitter super med hjälp av de små "hakarna" där bak.

JULIA KRINGSTAD

Stövlarna är så extremt sköna från första start, man kan ta på sig dem och åka på tävling direkt. Jag upplever att man får väldigt bra grepp när man rider och att de sitter som ett andra skinn på benen. Att man dessutom kan ha på sig dem i alla väder utan att bli det minsta blöt om fötterna är ju fantastiskt och helt perfekt när man jobbar med hästar.

MATHILDA BOHLIN

Jag har aldrig suttit så bra i sadeln som jag gjort sedan jag fick mina NOOH NOOHs. De är dessutom de skönaste stövlarna jag haft. Bästa stövlarna på marknaden!

MOA BEHRENS

Jag har aldrig tidigare testat några stövlar som sitter så pass bra från första sekund. Att de dessutom är vattentäta gör dem extra bekväma att gå runt med i stallet hela dagarna.

EMELIE VON ESSEN

Stövlarna är helt fantastiska, jag älskar dem. De passar perfekt och är de bästa stövlarna jag haft.

Foto Scandbio

SIRI SWÄRD

Stövlarnas komfort är fantastisk, inga problem att rida och gå en hel dag. Inte ens första dagen. Personligen gör det mig också mycket glad att det finns flera roliga färger.

LOVISA GELIN

Nya favoritstövlarna! Vattentäta, bekväma, lätta att packa med sig och att rengöra så de bli superfina. Jag är jättenöjd över mina NOOH NOOHs.

WILLIA OHLINGER

Stövlarnas passform är jättebra då materialet formar sig runt benet. Att de är vattentäta uppskattas mycket under regniga stalldagar.

LINDA HEED

Jag är så glad över att äntligen hitta ett par ridstövlar som gör att jag sitter stadigt och bra i sadeln med. Jag kan ha på mig dem en hel dag utan att få ont i fötterna och som om det inte vore nog är de dessutom supersnygga.

ERICA SWARTZ RYAN

Jag är väldigt nöjd med ridstövlarna. Det är fantastiskt med ett par stövlar som är sköna direkt. Dessutom vattentäta och lätta att hålla rena.

EMMA EMANUELSSON

Jag är supernöjd med mina NOOH NOOHs. De är otroligt mjuka och sköna och du behöver inte rida in dem utan du kan hoppa med dem direkt.

VICTORIA ALMGREN

Jag är väldigt förtjust i stövlarna, de är mjuka, sköna, ger ett bra grepp och man “kommer nära” hästen i ridningen. De är dessutom väldigt snygga, och lättskötta!

Foto Tidningen Ridsport

FANNY FRIDÉN

Jag tycker väldigt mycket om mina NOOH NOOHs. De är sköna, slitstarka och snygga.

DISA HAMMARSTEDT

De skönaste ridstövlarna jag haft, direkt från dag ett. Sen är de också otroligt snygga.

SMILLA GARDINER

Jag tycker väldigt mycket om mina NOOH NOOHs eftersom de är sköna, slitstarka och snygga.

FILIPPA LAGERGREN

Sköna att använda från första gången du sätter på dig dem. De håller sig fräscha och blanka utan en massa putsande. Bara att torka av med en svamp & vatten, och vips så är de rena och eleganta igen. Även stort plus med en låsfunktion på dragkedjan så du inte behöver oro dig att den ska åka ner under ridpasset.

ALICE NYHUS

Jag är positivt överraskad!
Otroligt sköna stövlar som sitter perfekt redan vid första användningen. Lätta att hålla rena och extremt snygga.

ANNA-CLARA PETTERSSON

Det är ovärderligt med en stövel som du inte behöver vara rädd om. Du kan gå från en lerig hage direkt till tävling och bara torka av stövlarna med en våtservett. Så smidigt!

EBBA KEWENTER

Jag älskar mina NOOH NOOHs. En stövel som är så skön, snygg, hållbar och lättskött, allt man önskar sig. Största fördelen med stövlarna är komforten, så mjuk i sulan och sitter likt den mjukaste skinnhandske runtom benet. Jag skulle verkligen säga att NOOH NOOH är framtidens stövel

JENNIE JUHLIN

NOOH NOOH är en mjuk och följsam stövel som är skön att använda redan från första dag. Med deras kvalitet och vattenavvisande material så är det otroligt lätt att hålla stövlarna rena och snygga!

MIKA LUNDH

Stövlarna är mycket praktiska i vardagen och är bekväma från start. Trots det flexibla skaftet ger de precis det stödet man söker i en ridstövel. De har genomtänkt design för att användas både i stallet och på hästryggen.

KAJSA BJÖRE

Stövlarna är perfekta på såväl tävling som hemma. Jättesnygga samtidigt som man kan gå ut och hämta en häst i lerig hage och sedan spola av dem med slangen. De är dessutom väldigt sköna! Det tog mig 10 minuter att rida in dem, till skillnad från andra stövlar som kan ta veckor.

MATHILDA HANSSON

Jag älskar mina NOOH NOOHs! De är otroligt sköna och smidiga redan från dag ett. Sedan är de otroligt snygga och väldigt smidiga att ha med. Bland det bästa är att de är vattentäta vilket förenklar vardagen då jag endast kan spola av dem.

TUVA-LI ÖRNBERG

Jag är supernöjd med mina NOOH NOOHs. De är riktigt snygga, smidiga och ger mig en fantastisk känsla i sadeln. Ett stort plus är att de funkar i alla väder.