SÄLJVILLKOR

Dessa allmänna regler gäller när du som konsument (vidare angivet som "du") gör köp på och använder webbplatsen noohnooh.com och andra anslutna webbplatser (vidare angivna som "webbplatsen"). Dessa villkor gör ett avtal mellan dig och GROUND FORCE I AB, momsnummer SE55559387523901 (vidare angivet som "NOOH NOOH" eller "vi"). Genom att göra ett köp och använda denna webbplats accepterar du dessa villkor.

NOOH NOOH kan inte hållas ansvarigt för några omständigheter utanför vår rimliga kontroll. Vi följer den svenska lagen Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59).

Alla priser är i den valuta som är tillgänglig för ditt valda land.

Vi förbehåller oss rätten att göra eventuella prisjusteringar, tillgänglighet och uppenbara skrivfel när som helst.

Rabattkoder kan inte kombineras med andra kampanjer om inget annat meddelas.

Vi erbjuder olika lokala betalningsalternativ beroende på var du befinner dig. Alla våra betalningar hanteras av Shopify. Vi erbjuder bland annat; VISA, Mastercard, PayPal Klarna och Swish. Om du är under 18 år behöver du en målsmans godkännande för ditt köp.

Vi erbjuder PostNord för frakt inom Sverige.

Frakten inom Sverige är f.n. 49 kr för ordervärde under 499 kr. Vid ordervärde över 500 kr är frakten gratis

Du ansvarar för att de personuppgifter du lämnar till oss är korrekta och komplett. Observera vikten av att ange korrekt e-postadress och telefonnummer. Underlåtenhet att göra det innebär att du inte får nödvändig information om din beställning.

Paket som inte hämtas ut kommer att returneras till oss. Din beställning kommer då att återbetalas förutom 350 kr per ej uthämtat paket.

Vi återbrukar alltid våra kartonger.

Du kommer att få en orderbekräftelse via e-post när din beställning är gjord. När din beställning har skickats kommer du att få ett nytt e-postmeddelande med ett spårningsnummer. När ditt paket är klart att hämtas ut på närmaste uthämtningsställe får du ytterligare ett mejl eller sms. Se till att du anger korrekt kontaktinformation för att kunna ta emot dessa uppdateringar för din beställning.

VIKTIGT: Alla internationella beställningar är föremål för tull- och tullavgifter enligt definitionen av importlandet. Tull- och tullavgifter ingår inte i din NOOH NOOH-beställning. NOOH NOOH ansvarar inte för avgifter i samband med import. Alla avgifter måste betalas av paketmottagaren. Beställningar som skickas med leverans utan tull (DDU) och outtagna eller avvisade av kunder kommer att förstöras av transportören eller skickas tillbaka till oss. NOOH NOOH ger inga återbetalningar till följd av obetalda DDU-avgifter. Om du har frågor om frakt till ditt land, vänligen kontakta kundtjänst.

Du har rätten att prova ridstöveln i 30 dagar från det att du hämtade ut ditt paket. Inom denna period (30 dagar) ska du ha meddelat oss på support@noohnooh.com att du vill skicka tillbaka ridstövlarna.

För stallskor och alla andra produkter har du 30 dagars returrätt på oanvänd vara.

Vid retur på ordervärde under 500 kr så dras av en returfraktavgift på f.n. 49 kr av vid återbetalandet. För ordervärde över 500 kr är returen gratis. Använd endast den retursedel som du fick i ditt paket. Väljer du att skicka tillbaka produkterna på annat sätt står du för ansvaret.

Problem är till för att lösas. Kontakta oss på support@noohnooh.com så hjälper vi dig vidare.

Webbplatsen och innehållet på webbplatsen inklusive, men inte begränsat till, produkter, bilder och grafik, produktnamn, produktbeskrivningar, layout, design och annat innehåll får inte kopieras utan skriftligt tillstånd från NOOH NOOH.

NOOH NOOH kan inte hållas ansvarigt för eventuella olyckor eller liknande som kan inträffa där våra produkter har använts.

Alla produkter förblir NOOH NOOHs egendom tills full betalning erhållits.

NOOH NOOH tar inget ansvar för eventuella skrivfel och bildfel på hemsidan. Detta inkluderar, men är inte begränsat till, produktbeskrivningar, tekniska specifikationer, felaktig information om lager och priser. Vi förbehåller oss rätten att redigera och korrigera felaktig information när som helst.

Bilder på webbplatsen ska betraktas som illustrativa och kan inte ses som en korrekt representation av varans exakta utseende eller hur många artiklar du kommer att få i din beställning.

Vi gör alla rimliga ansträngningar för att korrekt visa attributen för våra produkter, inklusive komposition och färger. Observera att färgerna på bilderna på vår webbplats kan variera beroende på inställningarna på din skärm. Färgen kan vara något annorlunda i verkligheten.

Vi hjälper dig gärna med råd om hur du väljer rätt storlek på våra produkter. Vi kan dock inte garantera en perfekt passform förrän produkterna är provade. NOOH NOOH förbehåller sig rätten att annullera en beställning om extraordinära skäl visar sig.

NOOH NOOH har rätt att inte anses vara fel för produkter som säljer slut, förseningar, tekniska problem, ändringar i releasedatum och felaktig produktinformation.

Vid krig, naturkatastrofer, arbetsmarknadsstrider, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, kostsamma omständigheter och därmed en jämförbar händelse utanför vår kontroll som inte rimligen kunde förutses, som påverkar ingångna avtal och åtaganden på våra del, och som gör att vi om inte kan hålla nämnda avtal/åtagande, ska sådan händelse ligga till grund för att NOOH NOOH befrias från våra skyldigheter att fullgöra nämnda avtal.

NOOH NOOH förbehåller sig rätten att när som helst ändra dessa villkor.

Eventuella ändringar av dessa villkor kommer att publiceras på webbplatsen. Ändringar gäller från det att de finns på webbplatsen och är tillgängliga för dig.

GROUND FORCE I AB
559387-5239
Essingestråket 11
112 66 STOCKHOLM
support@noohnooh.com

Ansvarsbegränsningar - Vi garanterar eller representerar inte att din användning av våra produkter kommer att vara säker eller felfri. Vi garanterar inte att resultaten som kan erhållas från användningen av produkterna kommer att vara korrekta eller tillförlitliga. Du samtycker till att vi kan ta bort produkterna på obestämd tid eller avbryta tjänsten/produkten när som helst utan att meddela dig. Du samtycker till att din användning eller oförmåga att använda produkten sker på egen risk. Produkterna som levereras till dig via vår tjänst är (förutom vad som uttryckligen anges av oss) "i befintligt skick" och "som tillgängliga" för din användning utan någon representation, garantier eller villkor av något slag, varken uttryckliga eller underförstådda, inklusive alla underförstådda garantier eller villkor för säljbarhet, säljbar kvalitet, lämplighet för ett visst ändamål, hållbarhet, titel och icke-intrång. I inget fall ska NOOH NOOH, våra tjänstemän, styrelseledamöter, anställda, dotterbolag, agenter, entreprenörer, praktikanter, leverantörer, tjänsteleverantörer eller licensgivare vara ansvariga för någon skada, förlust, anspråk eller någon direkt, indirekt, tillfällig, bestraffande, speciell , eller följdskador av något slag, inklusive, utan begränsning, förlorad vinst, förlorad inkomst, förlorade besparingar, förlust av data, ersättningskostnader eller liknande skador, oavsett om de är baserade på kontrakt, skadestånd (inklusive vårdslöshet), strikt ansvar eller annat, som härrör från din användning av någon av produkterna som anskaffats med hjälp av tjänsten, eller för andra anspråk som på något sätt är relaterade till din användning av tjänsten eller några produkter, inklusive, men inte begränsat till, eventuella fel eller utelämnanden i något innehåll, eller någon förlust eller skada av något slag som uppstår till följd av användningen av produkterna eller något innehåll som publicerats, överförts eller på annat sätt gjorts tillgängligt via tjänsten, även om de informeras om deras möjlighet. Eftersom vissa stater eller jurisdiktioner inte tillåter uteslutning eller begränsning av ansvar för följdskador eller oförutsedda skador, i sådana stater eller jurisdiktioner, ska vårt ansvar begränsas till den maximala utsträckning som lagen tillåter.